prezent

Kup mieszkanie i zyskaj 30 tysięcy złotych premii gotówkowej

Opublikowane:

Notus Doradcy Finansowi został wyłącznym partnerem akcji promocyjnej organizowanej przez Marvipol S.A., jednego z największych deweloperów w Polsce. Klienci, którzy zakupią mieszkanie oferowane przez Marvipol i jednocześnie skorzystają z doradztwa przy kredycie hipotecznym Notus Doradcy Finansowi, będą mogli wziąć udział w programie „30 000 złotych lub więcej dodatkowej premii gotówkowej” i zyskać od 30 do nawet 75 tysięcy złotych dodatkowej premii gotówkowej. Promocja trwa do 30 kwietnia br.

Marvipol S.A. przy wsparciu Notus Doradcy Finansowi, przygotował specjalną promocję dla klientów „30 000 złotych lub więcej dodatkowej premii gotówkowej”. Każdy klient, który do 30 kwietnia br. zdecyduje się na zakup mieszkania objętego promocją na jednej z inwestycji dewelopera, otrzyma minimum 30 tysięcy złotych dodatkowej premii gotówkowej w przypadku zakupu mieszkania finansowanego kredytem hipotecznym do wartości 600 tysięcy złotych. Jeśli klient zdecyduje sią na mieszkanie i kredyt o wyższej wartości, wtedy otrzyma dodatkową premię gotówkową w wysokości 50, a nawet 75 tysięcy złotych.

Warunkiem uczestnictwa w programie jest zawarcie umowy przedwstępnej z deweloperem oraz skorzystanie z doradztwa firmy Notus Doradcy Finansowi przy wyborze i zawarciu umowy kredytu hipotecznego na zakup mieszkania z listy lokali objętych akcją promocyjną.

– Od dłuższego czasu współpracujemy z Marvipol S.A. w zakresie doradztwa finansowego dla klientów dewelopera. Postanowiliśmy również połączyć siły w zakresie specjalnych programów skrojonych na miarę potrzeb naszych wspólnych klientów i tak powstał program „30 00 złotych lub więcej dodatkowej premii gotówkowej”. Nasi wspólni klienci zyskają teraz nie tylko w zakresie pełnej obsługi przy zakupie mieszkania, ale także otrzymają dodatkowy bonus finansowy, za to, że decydują się na kupno mieszkania u dewelopera Marvipol i obsługę kredytową w Notus Doradcy Finansowi – komentuje Paweł Adamiak, Przewodniczący Rady Nadzorczej, Notus Doradcy Finansowi.

Aby skorzystać z programu „30 000 złotych lub więcej dodatkowej premii gotówkowej” należy udać się do dowolnego biura sprzedaży inwestycji Marvipol S.A.. Lista biur dostępnych jest na www.marvipol.pl. Szczegóły i pełny regulamin programu dostępne są na stronie www i w siedzibie dewelopera.

Porozmawiaj z ekspertem
Podaj nam swoje imię:
Podaj nam swój numer telefonu: